За МЕН

За нас, всъщност е за мен и за вас =)

Кой съм аз и с какво се занимавам?

Казвам се Борислав Йорданов, на 25 години съм и съм основател на няколко големи проекта в интернет. Два от тях са взаимно свързани, а именно – Вземи Сайт и Вземи СЕО. Защо големи? Защото започнахме да работим първо с български клиенти, а сега вече след повече от 8 години имаме множество чуждестранни клиенти по целия свят. Едно от нещата, в които станах повече от добър е именно оптимизацията на сайтове и класирането им в Google. Когато открих интернет, започнах сам първите си собствени проекти и исках да ги направя успешни. Така се научих да класирам сайтове в търсачките. Оптимизацията далеч не е единствената ми сила. Повече за мен, начина ми на мислене и работа, може да намерите на моя личен сайт.

За вас

За вас, аз най-вероятно съм човека, който класира сайта ви в Google. Ако сте бъдещ мой клиент „човека, който ЩЕ класира сайта ви“. Въпреки, че съм само един човек, когато се отнася до SEO, съм изключително ефективен в действията си. Имам страшно много натрупан опит в различни ниши, бизнеси, с различни сайтове и клиенти, както с това какво харесва и не харесва Google. За мен оптимизацията на сайтове не е лотария. Знам точно какво правя и го правя качествено и сравнително бързо получавам резултати. Когато не работя по собствените си проекти, се радвам да помагам на други собственици на малки, големи и средни бизнеси да разгърнат пълния си потенциал. Моите клиенти и аз сме една малка армия в интернет.

Не знам какво са ви обещавали досега и какви са очакванията ви. Аз съм изключително прям и точен човек. Може да разговаряте с мен и да разчитате, че ще ви кажа в прав текст какво е необходимо за вашия проект, какъв бюджет ви съветвам да си определите за целите си и за какво време ще имате желаните резултати. Клиентите с изработени сайтове от Вземи Сайт се класират по неограничен брой ключови думи. Важно е да знаете, че успеха ви зависи от вас! Аз ще направя всичко по силите си, но и вие се пригответе с ресурс, време, пари, съдържание и желание да успеете!

Scroll to Top