SEO компанията, която ще направи класирането на вашия уебсайт на първа страница в Google възможно.

Отговори на често задавани въпроси
Нашите бъдещи клиенти искат да знаят

SEO услугите ни са подходящи за всеки, който иска да популяризира марката, името, услугите и продуктите си в резултатите на търсачките. SEO оптимизацията дава дълготрайни органични резултати и е инструмент за насочване на потребителя към най-добрия продукт на пазара. Всеки бизнес, който цели дългосрочни взаимоотношения с клиентите има нужда от засилване на присъствието си в интернет по органичен начин.

 1. Първо винаги започваме с SEO анализ на сайт.
 2. После с всички позволени техники, които умеем като SEO специалисти.
 3. Чрез създаване на обратни връзки към вашия уебсайт.
 4. Създавайки медиен интерес към бизнеса и продуктите ви.
 5. Давайки отлични съвети за подобряване на потребителското преживяване.
 6. Проучвайки топ 5 на конкурентите ви и всички техни методи, използвани да се класират на първа страница.

Като собственик на агенция за оптимизация на сайтове и класиране в търсачки (SEO), често попадам на потенциални клиенти, които казват неща от рода на „Мога сам да направя SEO на сайта си“ или „Виждал съм доста по-евтини SEO услуги“.

Прочели за това какво е SEO в интернет и попаднали на някакъв предишен SEO специалист, бързо са си направили подобни изводи. Бивайки в SEO индустрията повече от 12 години, откривам много представители на бизнеси, които възлагат своето SEO и изграждане на връзки на непрофесионалисти. Повечето от тези, които плащат символични SEO цени, смятат, че получават отлична възврвръщаемост насреща.

Защо конкуренцията е фактор за цената?

Истината е, че конкуренцията в интернет става все по-голяма, а мястото на първата страница в търсачките си е все същото. Всеки иска да се озове на първа страница в Google. Единственото логично следствие е SEO цените да растат пропорционално на конкуренцията.

Външния вид на нещата, често подвежда. Погледнато в детайли, наистина няма такова нещо като евтино SEO или евтино изграждане на обратни връзки. Евтините обратни връзки са ниско качествени. Замислете се, кой уеб сайт с висок рейтинг, ще ви даде обратна връзка евтино? За да стигне на позициите, на които е в момента, собствениците на този сайт също са направили голяма инвестиция.

Как да изберем правилната SEO агенция?

Същото важи и за евтините SEO услуги предлагани в интернет. Поискайте подробна информация какво точно прави вашата избрана SEO агенция за това, което ѝ плащате. Поискайте аудит от друга агенция. Сравнете методите на работа, % ROI и предоставените статистики от легитимни източници като Google Search Console. Следете често какъв ръст постигате и ако той е незадоволителен, опитайте с друга компания!

Нашата SEO агенция използва комбинация от изпитани методи, за да постигне бързи и дълготрайни резултати в популяризирането на сайтове, видеа, съдържание, услуги и марки в интернет пространството. Имаме индивидуален подхох в зависимост от това какво класираме, бюджета и поставените от клиента цели. Част от стратегиите ни използваме в комбинация. Те са индивидуални и патентовани, но ето някои, които можем да разкрием.

Стратегиите ни включват:

 1. On Page и On Site оптимизация
 2. Оптимизация на кода на сайта (UX + програмиране)
 3. Засилване на присъствието в социалните медии
 4. Засилване на ангажиранността на посетителите
 5. Онлайн реклама (PPC + PPV)
 6. Off Site и Off Page стратегии
 7. Засилване на медийното присъствие
 8. Създаване на целеви страници
 9. Reach out стратегии
 10. Обвързване на взаимно полезни бизнеси
За времето, за което „Вземи SEO“ работи като агенция, сме класирали в Google всякакви сайтове. Онлайн магазини, сайтове предлагащи видео съдържание, строителни уеб сайтове, сайтове предлагащи услуги, политически и такива изграждащи личен бранд. Отказваме да класираме единствено сайтове предлагащи хазартни и услуги за възрастни.

Да. Гарантираме класиране в първа страница на резултатите от търсене, ако сте готови да следвате безусловно всяка наша препоръка. За последните 12 години имаме класирани над 180 уебсайта на първа страница в Google. Ние отлично знаем какво е най-добре за популяризирането и появяването на уеб сайта ви на първи позиции. Предлагаме пълен пакет от услуги, които ще ви гарантират първата страница.

Scroll to Top
igod
Казвам се Борислав Йорданов, на 28 години съм и съм основател на няколко собствени бизнеса в интернет. Основната ми дейност е създаването на уебсайтове и класирането им на първа страница в Google. Вече знаете за Вземи Сайт и Вземи СЕО.

Едно от нещата, в които станах повече от добър е именно оптимизацията на сайтове и класирането им в Google. Когато открих интернет, започнах сам първите си собствени проекти и исках да ги направя успешни. Така се научих да класирам сайтове в търсачките. Оптимизацията далеч не е единствената ми сила.

За вас, аз най-вероятно съм човека, който класира сайта ви в Google. Ако сте бъдещ мой клиент „човекът, който ще класира сайта ви“. Работя съвместно с екип от разработчици на свободна практика и когато се отнася до SEO, съм изключително ефективен в действията си. Имам много натрупан опит в различни ниши, бизнеси, с различни сайтове и клиенти, както и с това какво харесва и не харесва Google.

За мен оптимизацията на сайтове не е лотария. Знам точно какво правя и го правя качествено и сравнително бързо получавам резултати. Когато не работя по собствените си проекти, се радвам да помагам на други собственици на  големи и средни бизнеси да разгърнат пълния си потенциал. Моите клиенти и аз сме една малка армия в интернет.

След разговор с мен ще разберете какво е необходимо за вашия проект, какъв бюджет ви съветвам да определите за целите си и за какво време ще имате желаните резултати. Клиентите с изработени сайтове от Вземи Сайт се класират по неограничен брой ключови думи. Важно е да знаете, че успехът ви зависи от вас! Аз ще направя всичко по силите си, но и вие се пригответе с ресурс, време, пари, съдържание и желание да успеете!