Копирайтинг 2.0

Копирайтинг, писане на съдържание и въвеждане на данни

Копирайтинг цени

Всички копирайтинг цени са в ЛЕВА (BGN)

Създаване на рекламен слоган около ключови думи

Включва предварително проучване и минимум три предложения с възможност за корекции.

Писане на статия с оригинален текст

Минимален пакет от пет статии.(SEO оформент текст с опция за писане около ключови думи, разделяне в кратки логически параграфи, създаване на таблица на съдържанието, семантича подредба, проверка на източниците, 10/10 на всички критерии в SEMRUSH - 10% надценка.)

Създаване на съдържание за интернет страница

Създаване на съдържание по вече подреден уебдизайн, съобразявайки се със свободното място на страницата.

Текстово съдържание за социалните мрежи

Създаване на съдържание за публикации в социалните медии. Вклюва оформяне на рекламен банер по предварително описание на клиента, ключови думи и връзка към уебсайта.

Редактиране на рекламно съдържание

Въвеждане на данни

минимална заетост от 5 часа на седмица.

Въвеждаме данни в Microsoft Word, Excel, така и онлайн в други платформи в зависимост от нуждите на клиента. Цените ни за въвеждане на данни се договарят предварително преди началото на проекта. Ориентировачна цена за въвеждане на данни е 35лв./час.

Въвеждането на продукти в онлайн магазин включва: наименование на продукта, предоставени от вас картинки подредени в папки, до 5 атрибута (цвят, размер, цена и тн.), 150 думи описание. Цената за улсугата е 8лв./продукт, ако продуктите са на български език.

Предлагаме изготвяне на Power Point презентации със стилен дизайн на всякакви теми. Ориентировчната ни цена е 12лв. за слайд. Презентациите включват най-важните точки по предварително зададен от вас план. Хубаво е презентацията да се обсъди добре в писмен вид и заданието да бъде поставено точно и ясно за най-добър резултат.

Разполагаме с екип от копирайтъри компетентни в сферите на биологията, микробиологията, техническите науки (хардуер/софтуер), математиката, историята, географията и др. Попитайте за допълнителна информация. Цената за една научна статия от 1200думи е 400лв.

Предлагаме периодичното изготвяне и писане на новинарски статии за онлайн медии и блогове на различна тематика. Това включва кратко онлайн проучване и преразказване на събраната информация по привлекателен начин. Цените за този тип услуга се изчислява с оглед желанията на клиента.

Нямате време да опишете дейността на фирмата си и искате шаблони, по които да се водите? Това е копирайтинг услуга подходяща за всеки с новонаправен уебсайт. Имайте предвид, че всяка информация, която ни подадете предварително, ще ни помогне да предоставим по-добро съдържание. Ако нищичко не ви хрумва, оставете ни да представим вашата фирма/продукт, по начина, по който си я/го представяме ние, като след това имате свободата лесно да редактирате текста, така че да съответства на вашата визия.

Scroll to Top