Pay per cliCK Реклама

Какво е PPC реклама и защо да плащаме на клик?

Какво е PPC Реклама?

PPC или Pay-Per-Click е вид дигитална реклама, която ви позволява да показвате рекламите си в търсачките или социалните медийни платформи. Плащате за всеки получен клик от потребителите. Този рекламен модел позволява бързо достигнане до целевата аудитория и иувеличаване на трафика към целевите страници.

Предимства на PPC

Какви са предимствата на PPC рекламата?

Недостатъци на PPC

Ето някои недостатъци на PPC рекламите

PPC е подходяща за

  • да увеличите своята онлайн видимост;
  • да генерирате потенциални нови клиенти;
  • да затвърдите името и логото си;
  • да направите бързи, но малки приходи

1. Консултиране

Определяне на Бюджет, Визуализация, Дизайн, Монетизация

Консултирайте се с нас за вашия продукт индивидуално преди да започнете кампанията си. Всяка рекламна PPC/CPC кампания, която VZEMI SEO води има за цел да постигне максимален резултат. За целта е добре да знаем колкото може повече за вас, вашия продукт и  аудиторията, за която искате да го направим достъпен.

2. Визия

Визия, оформление, послание и изглед

Визията за жалост твърде често се подценява от клиента. Наша работа е да направим, така че вашия продукт да стигне  до максимално много заинтересовани хора, но ако неговата обвивка не е изпипана ще изпуснете голям брой клиенти. Погрижете се преди да започнем, да подготвите презентацията на продукта си добре визуално.

3. Планиране

Изготвяне на план и проследяване на бюджета

Важно е да определите минимален и максимален месечен бюджет като сметнете разходите си за няколко месеца. Разумно e една PPC/CPC  рекламна кампания да продължи максимално дълго и постепенно бюджета ѝ да се увеличава пропорционално на прихода, който прави.

Монетизацията е свързана с много фактори, един от които е и UX дизайна на вашият продукт. Помислете добре как да направите продукта си максимално достъпен дори за не така добре запознатите.

4. Стратегия и проучване

Адаптиране на стратегия за бюджета

Наша обща задача е да изготвим добра стратегия за вашия продукт. Използвайте информацията, която ще ви предоставим, за да постигнем качествени резултати!

5. Анализ

Аудитория. Идея, Локация и Пазар

Аудиторията или таргет групата е първото, с което трябва да се запознаем добре, ако искаме да не похабим бюджета си напразно. Търсим потенциални и заинтересовани клиенти, а не стреляме на посоки.

Идеята за продукта е важно да е добре обмислена още преди да започнете кампанията си. Потребителите очакват готова страница, на която да кацнат и да ги убедите, че ще точно вие сте им нужни.

Локацията е едно от основните неща, които трябва да знаем и е пряка характеристика на нашата таргет група. Ако не преценим добре локацията на клиентите си, пръскаме пари на вятъра.

Пазарът е едно от първите неща, които трябва да проучим. Да видим как каймака на конкуренцията ни продава своите продукти или услуги. След това не е достатъчно просто да ги копираме. Целта е да надградим продукта, презентацията и стратегиите им.

6. Започнете PPC с нас

Започнете първата си рекламна PPC кампания с нас
  • Започнете да привличате целеви трафик към уебсайта си с нашите PPC кампании.
  • Вземи SEO специализира в създаването на персонализирани кампании, които отговарят на бизнес целите ви.
  • Нашият екип от експерти ще ви помогне да оптимизирате кампаниите си за максимална възвръщаемост на инвестициите.
  • Не пропускайте потенциални клиенти – стартирайте първата си PPC кампания с нас днес!
1
Scroll to Top