SEO Анализ

Оценка и АНАЛИЗ за оптимизация на уебсайт

Как правим SEO анализ в 13 стъпки?

Видове SEO Анализ на сайт

Аудитът ще ви помогне да разберете какви груби технически грешки възпрепятстват ефективната SEO популяризация на уебсайта, да ги коригирате и да формирате стратегия за развитие, за да се върнете на първа страница в резултатите или да заемете челни позиции в резултатите от търсене. Като резултат е, че ще увеличите трафика получен от търсене, ще увеличите трафика към уебсайта си и ще последват – реализации, приложения и продажби.

Подробният одит на сайта е първият и задължителен етап в началото на цялостното популяризиране на уебсайта, дори и сайтът да е чисто нов, тъй като след отстраняване на проблемите сайтът ще бъде по-лесен за популяризиране.

Извършването на SEO анализ на сайт е необходимо в следните случаи:

 1. Сайтът е в процес на разработка или наскоро стартиран.
 2. Сайтът вече е популяризиран, но без съществени резултати.
 3. Ако сайтът не е бил използван дълго време.
 4. С цел подобряване на стратегията за развитие на сайта.

Да, ние предоставяме услуги за коригиране на грешки, но това не е включено в цената и списъка на аудитната работа. Тази услуга се поръчва като част от пакет с услуги за популяризиране на сайтове в интернет, който може да включва и копирайтинг, краудмаркетинг и други видове работа. Поръчайте индивидуална консултация, за да изберете най-добрия вариант за сътрудничество.

Цени за SEO анализ на сайт

SEO Анализ "СТАРТ!"​

649
от 10 до 100 страници
Подходящ Onsite SEO анализ за летящ старт. Задължителен за сверяване на часовника.​

SEO Анализ "M"​

849
обем до 500 страници​
Подходящ Onsite SEO анализ за онлайн магазини. Среден бизнес с много страници.

SEO Анализ "XL"​

1499
обем до 1000 страници​
Подходящ Onsite SEO анализ за онлайн магазини. Голям бизнес с много страници.

Безплатен SEO ОДИТ

Възползвайте се от безплатен SEO анализ на уебсайт, ако:
 • Сте наш клиент с уебсайт, създаден и хостнат от нас;
 • Получете напълно безплатен SEO анализ, ако вече сте наш клиент с изработен от нас уебсайт като попълните данните си по-горе.
 • Имате годишен SEO абонамент от Вземи SEO;
 • Годишен SEO абонамент при нас осигурява редовен анализ и SEO оптимизация за по-добри резултати.
 • Имате пакет с включени SEO услуги;
 • Екипът ни познава добре изработените от нас уебсайтове и е уверен в тяхното качество. Ето защо предлагаме безплатен SEO одит на всички клиенти, които се възползват от 24 месечен план за изработка на уебсайт.
 • Получавате бонуси от други услуги на VzemiSite.
 • Разберете повече за класирането на уебсайта си като започнете с анализ

Безплатният одит включва всичко, което и платеният одит. Предлага се като комплимент към клиенти, с които сме изградили дълготрайно партньорство или като част от пакет с услуги.

В случай, че ползвате наш пакет от SEO услуги – SEO одита се прави по преценка на разработчика. Обикновено веднъж на шест месеца. Всеки текущ клиент, може да заяви по-чест одит на преференциални цени.

Какво е SEO одит и какво включва?

SEO одита е всеобхватен анализ на сайт. Включва списък от дейности, насочени към идентифициране на различни грешки, проблеми и слабости свързани със сайта. Въз основа на адуита, специалистът прави списък с препоръки за отстраняване на неизправностите.

Услугата включва анализ на нишата и конкурентите, силните и слабите страни на проекта, формиране на стратегия за развитие, външен SEO одит на сайта, вътрешен одит. Препоръчва се последващо отстраняване на грешките и доклад за напредъка.

Използваме следните програми и услуги: Serpstat Ahrefs, Screaming Frog, Seranking, Majestic. Всички те са се утвърдили като надеждни многофункционални инструменти за анализ на уебсайтове и всеки наш специалист притежава някоя от тези програми. Оставете заявка за консултация, за да научите повече за това как извършваме одит.

Ще получите отчет за свършената работа с изчерпателни отговори за причините, поради които вашият сайт не расте, препоръки за вътрешна и външна оптимизация (линкбилдинг – изграждане на обратни връзки), SEO анализ на конкурентите и свеж поглед върху популяризирането на вашия проект. Запишете се за консултация с наш специалист, за да разберете повече!
Scroll to Top