SEO Анализ

Какво е SEO аудит и какво включва?

SEO Анализ "СТАРТ!"

549 от 10 до 100 страници
 • Време за изпълнение - 7 дена
 • Вкл. 60мин. онлайн консултация
 • БЕЗПЛАТЕН ЗА НАШИ КЛИЕНТИ!

SEO Анализ "M"

649 обем до 500 страници
 • Време за изпълнение - 14 дена
 • Вкл. 60мин. онлайн консултация
 • БЕЗПЛАТЕН ЗА НАШИ КЛИЕНТИ!

SEO Анализ "XL"

899 обем до 1000 страници
 • Време за изпълнение - 30 дена
 • Вкл. 60мин. онлайн консултация
 • БЕЗПЛАТЕН ЗА НАШИ КЛИЕНТИ!

Какво е SEO АУДИТ на сайт?

SEO Аудита е услуга, която посредством много различни способи ни дава детайлна информация за състоянието на уеб сайта. Аудита ни помага да разберем къде има допуснати грешки от страна на разработчика и уебмастъра. Графично и визуално, събирайки цялата информация за пропуските, много лесно можете да ги отстраните сами или отново да се обърнете към нас за отстраняването им. Освен за грешки и пропуски, аудита ще ви покаже слабите ви места и ще може да направите съпоставка с най-силните си конкуренти на първа страница в търсачките.

Защо ни е нужен SEO Аудит?

Не подценявайте SEO анализа. Няма перфектни сайтове. Toва е първата стъпка, която трябва да предприемете преди да започнете оптимизацията на сайта си. В противен случай всичко се превръща в едно безкрайно лутане. В случай, че вече сте наш клиент тази услуга се предлага напълно безплатно еднократно, веднъж на всеки шест месеца. Разберете повече.

Как го правим ние в 13 стъпки?

 1. Проверяваме за Google наказания
 2. Проверяваме за начина, по който домейна ви се класира
 3. Правим проверка за грешки при обхождане и индексиране
 4. Правим ON PAGE проверка на всички страници в сайта
 5. Пускаме няколко вида софтуер за анализ в действие
 6. Анализираме ТОП 100 на ключовите ви думи
 7. Проверяваме съвместимостта на мобилни устройства
 8. Проверяваме  скоростта на зареждане и проблеми с кода
 9. Провеждаме OFF PAGE анализ за външното влияние на сайта
 10. Проверяваме ТОП 4 на вашите най-големи конкуренти
 11. Търсим пропуски в социалните медии и монетизацията ви
 12. Изготвяме отчет в Excel и графичен отчет
 13. Консултираме ви онлайн в рамките на час, относно всеки проблем с предложение как той може да се подобри или елиминира изцяло. Запаща се такса от 60€ за всеки следващ започнат час.
Step by step process

Безплатен Аудит

За кого е безплатният ни SEO Анализ на сайт?

seo-increase-roi

Ако вече сте наш клиент и още не сте се възползвали, просто попълнете имената, телефонния си номер и домейна на сайта си в полето по-горе. Имате и възможността да пуснете заявка в системата ни за обслужване на клиенти, както и на Telegram. В случай, че се възползвате от месечен SEO абонамет за сайта си е сигурно, че периодично ще получавате безплатен анализ по преценка на оптимизатора. Анализа можем да обсъдим в рамките на един час.

Всеки клиент, поръчал изработка на сайт от Вземи Сайт (с миниум плана за изработката на стандартен сайт) има правото да се възползва от 100% безплатен SEO анализ на уеб сайта си. Безплатния SEO Анализ се различава от платения с това, че посочената информация е не дотам детайлна. Въпреки това безплатният SEO анализ на сайт, не отстъпва по нищо на платения! Целта на SEO Аудитът е клиента да разбере къде са слабите места в проекта му. Причината да предлагаме безплатен SEO Аудит на клиентите си е, че ние добре познаваме творенията си и не се притесняваме да гарантираме за качеството им. Клиента, обаче от своя страна не е длъжен да познава SEO в дейтали и е вероятно да направи пропуски. Най-честите пропуски, които улавяме в SEO анализите са в структората и съдържанието на сайтовете. Всеки клиент на Вземи Сайт, има право на един безплатен SEO Аудит за всеки изработен сайт! Всеки наш клиент може да се възползва от безплатния SEO Аудит по всяко време след създаването на сайта, докато сайта му се помещава на нашия сървър и ние отговаряме за поддръжката му.

Scroll to Top