White Hat SEO – 10 причини да изберем White Hat SEO

Съдържание:

Какво е White Hat SEO ? Колко често чувате споменаването на White Hat в българските форуми и блогове за SEO. Ами не много често, но все пак достатъчно, че да знаете какво е. В SEO оптимизацията за търсещи машини (SEO) , white hat SEO се отнася до използването на оптимизациoнни стратегии и техники, които се фокусират върху върху предмета на интерес за човешката аудиторията отправен към търсачките, следвайки напълно техните правила и политики за ползване.

Например, уеб сайт, който вече се класира в търсачките, продължавайки да се бори за позициите си,  фокусира се върху полезно и актуално съдържание, използваемост на всякакви платформи и набавяне на органичен трафик се счита за оптимизиран с white hat seo методи

Някои примери за White Hat SEO техники включват, използване на ключови думи и анализ на ключовите думи, backlinking (създаване на обратни връзки и изграждане на връзки в други сайтове) за да се подобри популярността му, правопропорционално на полезното съдържание за читателите.

White Hat SEO-то е дългосрочна инвестиция и е от полза на хората с бизнес, които са склонни да инвестират време и усилия в това сайтът им да е нещо стойносттно. Често казвам: „Обичайте сайта си, така както искате Google да го обича.“

White Hat SEO страница от 2005година, която според Google, все още е много ценна. Единственият минус на страницата е, че след изчитане на съдържанието ще ви мигат концентрични сини петна, но ако търсите отговорите на фундаментални въпроси за SEO оптимизацията и в частност White Hat SEO-то, WhiteHatSEO.com ще отговори на тях.

White Hat SEO и 5 причини да изберем White Hat SEO

5 причини да изберем покровителството на братята от бялата шапка или White Hat SEO-тата

White Hat SEO като метод за дългосрочна инвестиция

В уеб пространството актуалното и ръчно написано съдържание = $ . Да, точно така, правилно ме разбрахте, полезният content, може да не е моментално обменим срещу материален доход във валута, но има огромна стойност. Това е вашият начин да имате власт в интернет средите. Всички знаем, че власста и парите вървят ръка за ръка. Това да инвестираме сега в съдържание, за да натрупаме точки пред Google и репутация на специалисти е от огромно значение за предстоящите ни бизнес успехи.

White Hat SEO за да ни обичат търсачките

Играйте по правилата. Не само, че играта е по-сладка, когато я играем по правилата, защото знаем, че постигнатите резултати са истински и за постоянно, а и защото това е дело на нашият собствен труд и инвестиция на време, в това да покажем на клиентите си, че наистина разбираме от това, което продаваме, независимо дали е физически предмет или услуга.

За да се задържим за дълго в резултатите

С black hat не постигате нищо друго, освен изкачване закратко и след това рязък спад и удар в земята. Съгласете се, че ако вие самите сте търсачка като Google например и вашият бизнес се върти, около това да показвате реклами, асоциирани със съдържанието, което потребителите търсят, някой който няма такова съдържание, но е стигнал до първите места за кратко време, няма да ви е любимец.

Дори напротив, няма да искате да се занимавате с него изобщо повече и ще го пресеете в черният си списък. Все пак, за да показвате реклами и хората, да плащат за тях услугата, която предлагате, се очаква да е най-добрата, ако не е така, никой няма да ви отвори, нали Google 😉 ?

За да не попаднем в Black List-a на Google завинаги

White Hat SEO оптимизацията ни гарантира спокойствието, че няма, някой ден да се събудим в „уеб затвора“ на Google , а именно Google black list. Ако все пак вече сте предпочели „тъмната страна“ – black hat seo методите и не сте сигурен защо ви няма в резултатите или бързо след стигнаето до желаните позиции, отношението на търсачката Google се е променило към вас, може да проверите дали към съдържанието ви няма заявени искове в Google Web Master Tools. Дали сайтът ви вече не е Google black list-нат или да се обърнете към нас за помощ.

5 не е причина, а призив да бъдем White Hat SEO

Никой не харесва спамърите, това съдържание бързо се класифицира като непотребно и се изхвърля и филтрира моментално в кошчето. Тоест, дори някоя от black hat seo стратегийките ви да успее, то ще е за кратко, защото хората от други високо оценени страници с доверен GPR (Google Page Rank) ще се погрижат да изтрият наспамените от вас беклинкове към техни постове или flood-натият си форум, а може би и да ви блокират по IP.

White Hat SEO е доказаният метод за SEO оптимизация и дори не би следвало да го подлагате на съмнение. Отворете електронната си поща и изчистете папката spam в Gmail. Сега вече знаете как ще процедират с вас навсякъде, ако случайно решите да се мислите за по-хитри от всички други.

 

Заключение: Аз също ви съветвам да се придържате към White Hat SEO метода. Спамърите нямат бъдеще никъде.

„Не е важно колко силно викаш, а какво казваш!“
Б.Йорданов
ПС: Статия базирана изцяло на личният ми опит със SEO оптимизацията.

1 thought on “White Hat SEO – 10 причини да изберем White Hat SEO”

  1. Ванеса

    Ясно! Убедихте ме, да нося бяла шапка 😀 . Всъщност увлекателно написана статия и интересна интерпретация и метафора на white hat и бялото братство.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Scroll to Top